Učimo se gorskega kolesarstva

Kaj je lepšega kot tisti čarobni trenutek, ko se vse poklopi, ko kolo postane podaljšek telesa, korenine, skale in luknje pa postanejo najboljši rollercoaster na svetu? Nič ni tako lepo, itak! Želimo si, da bi vsi vsaj delno izkusili ta neopisljiv občutek, zato z veseljem delimo svoje znanje z uka željnimi.

S Snurfovimi MTB delavnicami in tečaji ciljamo predvsem na odrasle, ki se gorskega kolesarstva lotevajo brez tekmovalnih ambicij in želijo v naravi uživati varno in z nasmehom na ustih, hkrati pa tudi vsaj malo premakniti svoje meje in začutiti veselje ob osvajanju izzivov. Na tečajih delamo z največ 8 udeleženci pod vodstvom dveh licenciranih učiteljev. Skupaj vadimo tehnike, se posnamemo in pogledamo kako nam gre, predebatiramo nastavitve koles in kakšno rečemo o vajah, ki jih lahko vsak nato dela sam.

Na začetnih tečajih štartamo s popolnimi osnovami, pravilno držo na biciklu in najpomembnejšimi tehnikami za varno in zabavno preganjanje po trailih. Primerni so tako za popolne začetnike, kot samorastnike, ki so pri solo kolesarjenju gotovo pobrali kakšno slabo navado.

Nadaljevalni tečaji so namenjeni tistim, ki osnove na kolesu že obvladajo in bi radi naredili korak naprej. Na nadaljevalnih tečajih se lotimo tehnik skakanja, ravnotežja, iskanja linij na terenu in drugih tehnik.

Termine za tečaje objavljamo v koledarju in na Facebooku, naši učitelji pa z veseljem sprejmejo tudi zaključene skupine ali individualne ure.

Snurfova kolesarska šola

Vsa potrebna znanja, ki jih začetnik ali samouk potrebuje za žur s kolesom v naravi smo zapakirali v program Snurfove kolesarske šole, ki jo s sofinanciranjem Mestne občine Ljubljana nekajkrat letno organiziramo brezplačno.

Program obsega pet triurnih druženj, na katerih bomo skupaj nabrali osnovna znanja za varno in nasmejano gorsko kolesarjenje. Razpored udeleženci prejmejo ob potrditvi prijave. 

Pogoji za udeležbo:

Prijave in info:

Z novo skupino začnemo v torek, 04.06.2024 ob 17.00 uri.
NATANČNEJŠE INFORMACIJE so na voljo v razpisu delavnice. PREDPRIJAVE pa sprejemamo prek spletnega obrazca PRIJAVNICA.

Število mest je omejeno. Šolo vodijo strokovno usposobljeni delavci v športu za gorsko kolesarstvo in bmx.

Za morebitna vprašanja in dodatne informacije pošljite mail na info@supersnurf.si